Μέσω του νέου προγράμματος τα ωφελούμενα νοικοκυριά θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν επιδότηση για την αντικατάσταση ηλεκτρικών θερμοσιφώνων με νέους, σύγχρονης τεχνολογίας, ηλιακούς θερμοσίφωνες.

Η επιδότηση ανέρχεται έως 60% της δαπάνης αγοράς κάθε νέου ηλιακού θερμοσίφωνα. Κάθε ωφελούμενος θα λάβει επιταγή (voucher), την οποία μπορεί να εξαργυρώσει σε προμηθευτή της επιλογής του. Στο ανώτατο ποσό επιχορήγησης για τους δικαιούχους συμπεριλαμβάνεται και το κόστος εγκατάστασης.

Η κατανάλωση ρεύματος, για τη χρήση ζεστού νερού για όσους ενταχθούν στο πρόγραμμα ,υπολογίζεται ότι θα μειωθεί κατά περίπου 65%.


Δείτε περισσότερα

 

Γιατί
ηλιακή ενέργεια?


• Ο πλανήτης μας δέχεται ηλιακή ενέργεια περίπου 274 εκατομμύρια γιγαβάτ/έτος, το οποίο μεταφράζεται στον εντυπωσιακό αριθμό των 8,2 εκατομμυρίων quad BTU/έτος.
• Ένα quad BTU είναι ένα τετράκις εκατομμύριο Βρετανικές Μονάδες Θερμότητας, ένας όρος που χρησιμοποιείται συχνά από τους ενεργειακούς οικονομολόγους.
• Ολόκληρη η ανθρωπότητα αυτή τη στιγμή χρησιμοποιεί περίπου 400 quad ενέργειας (σε κάθε μορφή) κάθε χρόνο.

Δείτε περισσότερα

Τα προϊόντα μας

Υψηλή ποιότητα και αντοχή
productsicon1

Ηλιακοί θερμοσίφωνες

Οι ηλιακοί μας θερμοσίφωνες μετατρέπουν το ηλιακό φως σε ανανεώσιμη ενέργεια, και το νερό θερμαίνεται μέσω ενός ηλιακού συλλέκτη.
productsicon3

Ηλιακοί θερμικοί συλλέκτες

Ο συλλέκτης είναι μια συσκευή που παγιδεύει την ηλιακή ακτινοβολία. Οι ηλιακοί μας συλλέκτες συλλέγουν θερμότητα απορροφώντας το ηλιακό φως και τη διανέμουν όπου χρειάζεται.
productsicon2

Δεξαμενές ζεστού νερού

Οι δεξαμενές νερού μας είναι δοχεία αποθήκευσης νερού που χρησιμοποιούνται σε συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας. Κατασκευασμένες από εξαιρετικά υλικά, οι δεξαμενές έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι κορυφαίας ποιότητας.
productsicon4

Ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες

Ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας είναι μια οικιακή συσκευή θέρμανσης νερού, η οποία χρησιμοποιεί μια δεξαμενή αποθήκευσης ζεστού νερού για να μεγιστοποιήσει τη θερμοχωρητικότητα και να εξασφαλίσει άμεση παροχή ζεστού νερού.

Δείτε δείγματα
της δουλειάς μας


Παραδείγματα έργων που υλοποιήσαμε με βάση τις ανάγκες των πελατών μας.

Η εταιρεία ηλιακών θερμικών συστημάτων Thermic διαρκώς αναπτύσσει νέα συστήματα και νέες τεχνικές για να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Χρησιμοποιούμε υλικά εξαιρετικής ποιότητας και εκπονούμε επιμέρους μελέτες για κάθε έργο, ώστε να μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε ποιότητα και διάρκεια στις κατασκευές μας.


Δείτε περισσότερα

Πιστοποιήσεις


Στη Thermic είμαστε υπερήφανοι που κατασκευάζουμε 100% οικολογικά προϊόντα, 100% ανακυκλώσιμα, με μεγάλη διάρκεια ζωής.


Δείτε περισσότερα