Κατασκευάζουμε ηλιακά θερμικά συστήματα από το1977

 

Ανακαλύψτε την κορυφαία ποιότητα αλλά και απόδοση στις υδραυλικές και θερμικές λύσεις.

Γιατί μόνο η THERMIC κατασκευάζει Προηγμένα συστήματα προϊόντων ενέργειας.


 

Λίγα λόγια
για εμάς

Δείτε περισσότερα

Thermic Ηλιακά Συστήματα

Η THERMIC ιδρύθηκε το 1977, ως εκ τούτου Σαράντα επτά χρόνια αφοσίωσης στην κατασκευή ηλιοθερμικών προϊόντων και επιπλέον:

  • Ηλιακοί θερμοσίφωνες
  • Επιδαπέδιες οικιακές δεξαμενές αποθήκευσης νερού
  • Ηλιακοί συλλέκτες
  • Συνδυαστικές δεξαμενές
  • Δοχεία αδράνειας
  • Αντλίες Θερμότητας

Τα THERMIC Ηλιακά Συστήματα πωλούνται σε όλη την Ελλάδα, σε πολλές χώρες της Ευρώπης, στη Μέση Ανατολή, στη Βόρεια και Κεντρική Αφρική, και στη Νότια Αμερική. Στόχος μας είναι να εδραιώσουμε σταθερές σχέσεις με όλους τους πελάτες μας και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για αυτόν τον σκοπό. Όλοι οι αντιπρόσωποί μας, σε κάθε σημείο του κόσμου, παραμένουν σταθεροί από την αρχή της συνεργασίας μας. Στη THERMIC® είμαστε υπερήφανοι που κατασκευάζουμε 100% οικολογικά προϊόντα, 100% ανακυκλώσιμα, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Τα THERMIC Ηλιακά Συστήματα εξοικονομούν ενέργεια και δεν ρυπαίνουν, επειδή χρησιμοποιούν μια ανεξάντλητη δωρεάν πηγή ενέργειας: τον ΗΛΙΟ.


Επωνυμίες με Ηλιακά Συστήματα που ανήκουν στη THERMIC.Ως εκ τούτου η εταιρεία μας κατασκευάζει επίσης Ηλιακά Συστήματα με τα κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα και τις επωνυμίες Natur, Easy Planet και Eco Energy plus, ως αποτέλεσμα να έχουμε τον ίδιο κατασκευαστή αλλά και ομοίως την ίδια ποιότητα με διαφορετικό όνομα. 

Τι μπορούμε να κάνουμε για έσας;

Ανακαλύψτε την κορυφαία ποιότητα και απόδοση στις υδραυλικές και θερμικές λύσεις με τη THERMIC. Προηγμένα συστήματα προϊόντων ενέργειας.


Στείλτε μας e-mail