Ηλιακά Συστήματα Thermic

Η Thermic LTD, εταιρεία πρωτοπόρος στον χώρο των ηλιακών συστημάτων ενέργειας, παρουσιάζει μια εκτενή σειρά προϊόντων που αξιοποιούν την ηλιακή ενέργεια για βιώσιμη, αποδοτική και φιλική προς το περιβάλλον ενέργεια. Τα Thermic προϊόντα προσφέρουν εξαιρετική απόδοση και καινοτόμες λύσεις σε ποικίλες εφαρμογές.

Οι ηλιακοί και ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες αποτελούν πυλώνα της συλλογής μας, παρέχοντας υψηλής απόδοσης θέρμανση νερού. Εφοδιασμένοι με προηγμένες τεχνολογίες, εξοικονομούν ενέργεια και προσφέρουν σταθερή θερμοκρασία, ενώ η προστασία του περιβάλλοντος παραμένει προτεραιότητα.

Οι αντλίες θερμότητας Thermic αποτελούν εξαιρετική επιλογή για αποδοτική μεταφορά θερμότητας από το έδαφος ή τον αέρα προς τον χώρο. Με ενσωματωμένες τεχνολογίες ελέγχου και παρακολούθησης, εξασφαλίζουν την οικονομική χρήση της ενέργειας και τη μέγιστη απόδοση.

Οι ηλιακοί συλλέκτες Thermic αξιοποιούν την ηλιακή ακτινοβολία για θέρμανση νερού και χώρων. Με υψηλή απορροφητικότητα και αποτελεσματικό σχεδιασμό, εξασφαλίζουν τη μέγιστη ενέργεια από τον ήλιο.

Οι δεξαμενές ζεστού νερού Thermic συνδυάζουν κορυφαία ποιότητα κατασκευής με μακροχρόνια διατήρηση της θερμοκρασίας. Εξασφαλίζουν σταθερή παροχή ζεστού νερού, προσφέροντας συνεχή άνεση στον χρήστη.

Η Thermic LTD δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα υψηλής απόδοσης και προστασίας του περιβάλλοντος, συμβάλλοντας στην προαγωγή της χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα. Επιλέγοντας τα προϊόντα Thermic, επιλέγετε την αξιοπιστία και τη βιωσιμότητα για τις ενεργειακές ανάγκες σας.